Heikki Lankinen, logo, banneriwhats_HOT
main_buttonmina_buttongalleria_buttoncv_buttoneShop_button

Heikki Lankinen

Heikki

Valokuva: Amarello

 

Heikki Lankinen on 83 syntynyt Tietojenkäsittelyn opiskelija. HAMK:ssa hän aloitti syksyllä 2007. Ennen HAMK:a Heikki opiskeli Lappeenrannan kauppiksessa Yo-datanomi linjalla. Tarkkoja kun ollaan puhutaan EKAMO:n Palvelualojen koulun ... tutkinnosta. Tämä kuitenkin jäi kesken ammattikorkeakoulu paikan myötä. Datanomi-opintojen aikana Heikki kiinnostui monista opiskelemistaan aiheista, kuten tietokannoista, kuvankäsittelystä ja MS Officen eri osista. Kuvankäsittely, graafinen suunnittelu, painotuotteiden teko yms. kiinnostaa suuresti. HAMK:ssa nettisivujen tekoon tutustuminen koukutti hänet aiheeseen pahasti.

 

capoeira banneri

Lpr Quilombon logon suunnitteli Paula X

 

Vapaa-aikaansa hän tuhlaa tyttöystäväänsä sekä yhteiseen harrastukseensa capoeiraan, joka on brasilialainen taistelulaji. Heikki aloitti capoeiran 2001, kun Dorado toi lajin Lappeenrantaan. Capoeirassa häntä on ain viehättänyt kropan hallinta ja kaverin kanssa pelaaminen. Parhaimmillaan pelit ovat kauniita vuoropuheluita, kummankin pelaajan esittäessä kysymyksiä ja viedessä peliä eteenpäin. Capoeira lempinimekseen hän sai Baquetan, baqueta on puutikku, kapula, millä soitetaan berimbau soitinta. Vaikkakin on ilmeistä, että hän sai nimen selvästä yhdennäköisyydestä kepin kanssa, on Baqueta hyvin kuvaava nimenä; Baqueta on hyvin kestävä, se ei katkea helposti muutamasta iskusta, eikä hyvää rodaa, eli peliä, voi pitää ilman baquetaa.

 

Doradon lopetettua treenien vetämisen kesällä 2005 ja kaikkien muiden luikkiessa vähitellen karkuun töiden ja opiskelujan takia jäi Baqueta ylläpitämään capoeira-toimintaa Lappeenrantaan tammikuusta 2006 alkaen. Pikku hiljaa Chapinha innostui ottamaan Lappeenrannan Capoeira-Yhdistys Ry:n puheenjohtajan roolin ja Leite sai uutta intoa harrastukseen ja yhdistystoimintaan. Chapinhan ja Leiten puhaltaessa uutta intoa toimintaan hankkimalla brasilialaisia capoeira-ammattilaisia opettamaan workshoppeihin Lappeenrantaan, Baqueta treenivastaavana piti huolen treenien sujuvuudesta, organisoimisesta ja vetämisestä muiden avustuksella.

 

HAMK:n piti päästä opiskelemaan, koska Hämeenlinnassa on capoeira-seura Ação Liberdade ja brasilialainen opettaja Gharronne Silva.